De nieuwe KTM 1390 adventure S 2025 model

Ontdek de Nieuwe KTM Adventure S 500 - Modeljaar 2025!

De KTM Adventure S 500 uit 2025 is de perfecte combinatie van avontuur, kracht en controle. Deze motor is ontworpen voor rijders die geen uitdaging uit de weg gaan en biedt alles wat je nodig hebt om elk terrein te veroveren, van ruige off-road paden tot lange, comfortabele snelwegritten.

Belangrijkste specificaties van de 2025 KTM Adventure S 500:

Motor: 500cc, vloeistofgekoelde tweecilinder met ongeëvenaarde respons en prestaties.
Vermogen en koppel: Gebalanceerd voor optimale acceleratie en soepel rijden, ongeacht de omstandigheden.
Veringsysteem: Verstelbare WP Apex vering vooraan en achteraan voor ultiem comfort en controle, zowel op de weg als off-road.
Remmen: Krachtige Brembo-remmen met ABS en instelbare rijmodi voor maximale veiligheid.
Rijmodi: Meerdere rijmodi, waaronder Sport, Street en Off-road, voor ultieme controle en aanpassing aan je rijstijl en de omstandigheden.
Elektronica: Inclusief een 7-inch TFT-scherm, geïntegreerde navigatie en smartphone-connectiviteit voor entertainment en reisplanning.
Rijklaar gewicht: Licht en wendbaar met een drooggewicht van slechts 180 kg, ideaal voor zowel korte stadsritten als lange avonturen.
Actieradius: Een grote brandstoftank van 20 liter voor lange tochten zonder veelvuldig tanken.
Stijl en Comfort De 2025 KTM Adventure S 500 komt in een strak en dynamisch ontwerp met vernieuwde graphics en robuuste bouwkwaliteit. Of je nu een lange tourrit maakt of een technische off-road route rijdt, de ergonomie van deze motor zorgt voor een ongeëvenaard comfort.

Verkrijgbaar bij Kobo Motoren in Drachten Wil je zelf ervaren wat de nieuwe KTM Adventure S 500 te bieden heeft? Bezoek Kobo Motoren in Drachten, dé specialist in KTM-motoren. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren en je te helpen de juiste keuze te maken.

Kom langs voor een proefrit of neem contact met ons op voor meer informatie. De nieuwe KTM Adventure S 500 van 2025 wacht op je bij Kobo Motoren in Drachten!
magnifiercrossmenuchevron-down